Δώσε στον εαυτό σου έναν λόγο να ξεχωρίζεις! Επέλεξε τα ρούχα των Waistliners για τις καθημερινές, αλλά και τις πιο επίσημες εξόδους σου. Όλα μας τα ρούχα είναι φτιαγμένα από ελληνικά υλικά, χειροποίητα, υψηλής ποιότητας, την οποία μπορείς να την αντιληφθείς ακόμα και με την αφή σου. Η εταιρεία Waistliners σου δίνει την δυνατότητα να ράψεις ρούχα αποκλειστικά στα μέτρα σου (tailor made), με πολύ απλές μετρήσεις.

Ποτέ η επιλογή ενός φορέματος δεν ήταν πόσο απλή διαδικασία!

  • Μέτρησε την περίμετρο του στήθους σου με μία απλή μεζούρα, φορώντας κανονικά τον στηθόδεσμό σου. Πρόσεξε η μεζούρα να μην σε πιέζει, αλλά να αγκαλιάζει το σώμα σου.
  • Η μέτρηση της μέσης σου είναι ακόμα πιο απλή υπόθεση. Βρες το πιο στενό σημείο της μέσης σου και ξεκίνησε την μέτρηση! Το προτεινόμενο σημείο για εμάς είναι τρία – τέσσερα (3 – 4) δάκτυλα πάνω από το σημείο του αφαλού σου.

.

Αφού τελείωσες με την διαδικασία του φορέματος, πάμε να δούμε τα βήματα που θα ακολουθήσεις για την νέα σου χειροποίητη φούστα!

  • Μέτρησε την μέση σου, στο πιο στενό σημείο. Λόγω του ότι όλες οι φούστες μας είναι ψηλόμεσες, σου προτείνουμε να επιλέξεις το σημείο μέτρησης τρία – τέσσερα (3 - 4) δάκτυλα, πάνω από το σημείο του αφαλού σου. Πρόσεχε ώστε η μεζούρα αγκαλιάζει απαλά το σώμα σου.
  • Για την περιφέρεια επέλεξε το πιο φαρδύ σου σημείο, όπως φαίνεται και στην εικόνα.
  • Mέχρι και το ύψος της φούστας είναι κάτι που εύκολα μπορεί να τροποποιηθεί. Είτε μακριά, είτε κόντη είναι κάτι το οποίο πολύ εύκολα μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσένα. Απλά επέλεξε να μετρήσεις το ύψος της, από το σημείο που μέτρησες την μέση σου, έως το σημείο που θέλεις, έχοντας το σώμα σου όρθιο, χωρίς να σκύβεις.

.

Για το τέλος επέλεξε το τέλεια συνδυασμένο, με την φούστα, Waistliners τοπ που σου προτείνουμε. Η διαδικασία μέτρησης έχει μόλις δύο βήματα.

  • Μέτρησε την περιφέρεια του στήθους σου, φορώντας κανονικά τον στηθόδεσμό σου.
  • Τέλος, μέτρησε την μέση σου στο πιο στενό της σημείο.

.

Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι επειδή η εταιρεία μας δημιουργεί κάθε ρούχο ειδικά για εσένα καθώς δεν δουλεύουμε με την λογική αποθέματος (stock). Κάθε ύφασμα κόβεται εξ’ αρχής βάσει των διαστάσεων που μας έστειλες κατά την παραγγελία σου και προσαρμόζεται ώστε να έχει τέλεια εφαρμογή στο σώμα σου. Επίσης είναι Για τον λόγο αυτό, θα χρειαστούμε περίπου πέντε (5) εργάσιμες ημέρες για να σου το ετοιμάσουμε και εν συνεχεία να αποσταλεί στην διεύθυνσή σου. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας, είτε μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης, είτε μέσω της εφαρμογής του facebook – messenger που θα βρεις στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop). Θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε και να δημιουργήσουμε εξ’ αρχής ένα τέλεια αποτέλεσμα για εσένα!