Χειροποίητες Φούστες

Χειροποίητες Φούστες

Κάθε γυναίκα που αγοράζει μία φούστα έχει στο μυαλό της να ταιριάζει στο σώμα της και να την κολακεύει. Θέλει η εφαρμογή της να αποκρύπτει τυχόν ατέλειες και να αναδεικνύει τα κομψά της σημεία. Να τονίζει την θηλυκότητάς της και να κερδίζει τον χώρο. 

Βλέποντας αυτή την γυναικεία ανάγκη, η δημιουργός των Waistliners, Μαριλού, αποφάσισε να δημιουργήσει μία ηλεκτρονική πλατφόρμα, για την κάθε γυναίκα. Μία πλατφόρμα όπου θα την χαρακτήριζε η ποιότητα και η δυνατότητα παραμετροποίησης του κάθε ρούχου, αποκλειστικά στις ανάγκες της κάθε γυναίκας. 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας δεν υπάρχουν αποθέματα (stock)! Όλα ράβονται εξ’ αρχής, στα δικά σου μέτρα, μέσω μίας εύκολης και σύντομης διαδικασίας. Με τρεις (3) απλές μετρήσεις μπορείς να παραγγείλεις την δική σου φούστα, αποκλειστικά για το δικό σου σώμα. Όλες οι φούστες μας είναι φτιαγμένες από τα ποιοτικότερα υλικά και εξ’ ολοκλήρου χειροποίητες. Μίντι (midi), κοντή (mini), Μάξι (maxi), τουτού, πένσιλ (pencil), άλφα γραμμή. Φούστες για την καθημερινή σου ζωή αλλά και για ιδιαίτερες καταστάσεις όπως γάμους, βαπτίσεις, αρραβώνες, στην ιδιαίτερη βραδινή σου έξοδο!

Σε περίπτωση που θέλεις κάποια τροποποίηση στο υπάρχον σχέδιο μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Τόσο μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) όσο και μέσω της εφαρμογής messenger ρώτα μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση! Λόγω του ότι τα ρούχα μας είναι custom made θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε το καλύτερο για εσένα. Αν θέλεις κάποια πιο άμεση επικοινωνία, μπορείς πάντα να μας καλέσεις στο τηλέφωνο (+30)-6908 723454!

Σχόλια

Αφήστε το σχόλιο σας!