Φορέματα Waistliners

Φορέματα Waistliners

Πόσες φορές έχει τύχει να βρεθείς σε έναν χώρο και να έχεις το ίδιο φόρεμα με κάποια άλλη κοπέλα; Πόσες φορές αγόρασες ένα ρούχο το οποίο χρειάστηκε να το προσαρμόσεις στις δικές σου διαστάσεις; Πόσες φορές έχεις συμβιβαστεί με το να αγοράσεις ένα φόρεμα λόγω του ωραίου σχεδίου, αλλά το ύφασμα να είναι χαμηλής ποιότητας;

Για τον λόγο αυτό οι Waistliners δημιουργήσαν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) για να καλύψει τις δικές σου ανάγκες. Δημιουργώντας εξ’ αρχής χειροποίητα φορέματα στις δικές σου διαστάσεις, χρησιμοποιούμε υφάσματα υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε εκτός από το σχέδιο να σε κερδίζει και η ποιότητα! Μοντέρνα, γυναικεία ρούχα, τα οποία μπορείς να τα φορέσεις τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και σε ιδιαίτερες περιστάσεις. Όλα τα φορέματά μας, είναι εξ’ αρχής ραμμένα, στα μέτρα σας (tailor made), εμπνευσμένα από Έλληνες σχεδιαστές! Στο κατάστημά μας, μπορείς να βρεις φορέματα για την δουλεία σου, τον αρραβώνα σου, το γάμο σου ή την βάπτιση του παιδιού σου. Φορέματα μακριά, βραδινά, ρομαντικά, αέρινα! Η κομψότητα και η ποιότητα ραφής τους είναι το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσεις. Τα Waistliners φορέματα εκφράζουν τον μοντέρνο ρομαντισμό και μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις σου, ανεξαρτήτως της ηλικίας και του σωματότυπού σου. Για τον λόγο αυτό δεν διαθέτουμε φορέματα σε απόθεμα (stock) και κάθε παραγγελία αποτελεί μία εξ’ αρχής όμορφη δημιουργία για εμάς. Για να σου δημιουργήσουμε το μοναδικό σου φόρεμα, θα χρειαστούμε πέντε (5) εργάσιμες μέρες και εν συνεχεία θα σου αποσταλεί μέσω συνεργαζόμενο κούριερ στην διεύθυνση που θα μας δηλώσεις! Η παράδοση συνήθως διαρκεί δύο (2) εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που θέλεις κάποια τροποποίηση στο υπάρχον σχέδιο μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Τόσο μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) όσο και μέσω της εφαρμογής messenger ρώτα μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση! Λόγω του ότι τα ρούχα μας είναι custom made θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε το καλύτερο για εσένα. Αν θέλεις κάποια πιο άμεση επικοινωνία, μπορείς πάντα να μας καλέσεις στο τηλέφωνο (+30)-6908 723454!

Σχόλια

Αφήστε το σχόλιο σας!