Ενεργά φίλτρα

Τα τρία πλούσια βολάν, σε συνδυασμό με το λευκό πουά ύφασμα, κάνουν έναν μοναδικό Waistliners συνδυασμό. Δοκίμασέ το χειροποίητο φόρεμα, αποκλειστικά στις διαστάσεις σου.
Τα τρία πλούσια βολάν, σε συνδυασμό...
144 €
Το φόρεμα Sophia ξεχωρίζει από τις λεπτομέρειές του. Η έντονη φλοράλ διάθεσή του, το μπούστο βαθιάς καρδιάς στο στήθος και η ανοιχτή του πλάτη, δίνουν ένα θηλυκό αποτέλεσμα.
Το φόρεμα Sophia ξεχωρίζει από...
126 €
Ρομαντική διάθεση, σε vintage ύφασμα, με ανθάκια και διακριτικό πουά. Δημιουργήσαμε το φόρεμα Yasmin , για εσένα που θέλεις να ξεχωρίσεις. Λεπτομέρεια, τα κουμπιά από πέρλες στο επάνω μέρος και οι τσέπες του.
Ρομαντική διάθεση, σε vintage...
127 €
Αυτό το σχέδιο φορέματος, με καρδιά στο στήθος, ιδιαίτερα μανίκια και τη φούστα να αποτελείται από τρία πλούσια βολάν, κάνει το αραχνοΰφαντο πουά ύφασμα να δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό.
Αυτό το σχέδιο φορέματος, με καρδιά...
134 €
Σχεδιασμένο σε πατρόν σεμιζιέ, με ρίγα και πουά, πάνω σε γαλάζια βάση, κάνει το φόρεμα να φαίνεται μοναδικό. Λεπτομέρεια η ζώνη με τον διακριτικό φιόγκο, τα κουμπιά από πάνω έως κάτω και οι τσέπες.
Σχεδιασμένο σε πατρόν σεμιζιέ, με...
122 €
Άνθισε στις ιδιαίτερες περιστάσεις σου με το Waistliners Annie φόρεμα. Λεπτομέρεια, ο συνδυασμός των χρωμάτων, η πλούσια φούστα και τα αέρινα μανίκια του. Ένα tailor made αποτέλεσμα, μόνο για εσένα.
Άνθισε στις ιδιαίτερες περιστάσεις...
138 €
Φωτίστε την κάθε μέρα σου με το χαρούμενο πουά, τα αέρινα μανίκια και το παιχνιδιάρικο βολάν, στο τελείωμα του. Σε σχέδιο κρουαζέ, προσθέτει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε αυτό θηλυκό ύφος που δημιουργεί το Delia φόρεμα.
Φωτίστε την κάθε μέρα σου με το...
136 €