Ενεργά φίλτρα

Ρομαντική διάθεση, σε vintage ύφασμα, με ανθάκια και διακριτικό συνδυασμό αποχρώσεων. Δημιουργήσαμε το φόρεμα Grace, για εσένα που θέλεις να ξεχωρίσεις. Λεπτομέρεια, οι τσέπες του.
Ρομαντική διάθεση, σε vintage...
92 €
Με έντονη διάθεση και έκρηξη χρωμάτων και λουλουδιών, δημιουργήσαμε ένα εντυπωσιακό φόρεμα. Λεπτομέρεια, τα μανίκια που μπορούν να σταθούν στους ώμους αλλά και πεσμένα στα χέρια.
Με έντονη διάθεση και έκρηξη...
127 €
Η ελευθερία της κίνησης, για μία τόσο πλούσια φούστα, είναι ο ρομαντισμός της μοναδικότητας. Βαθιά γραμμή στο ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη, για ένα ιδιαίτερο φόρεμα.
Η ελευθερία της κίνησης, για μία...
109 €
Δροσερή κομψότητα, στο νέο φόρεμα των Waistliners. Υπέροχος συνδυασμός ροζ αποχρώσεων και εσωτερικό ζωνάκι στην μέση για να το κάνεις εσύ όσο μεσάτο θέλεις.
Δροσερή κομψότητα, στο νέο φόρεμα...
93 €
Το νέο σχέδιο φορέματος, με καρδιά στο στήθος, ιδιαίτερα μανίκια και τη φούστα να αποτελείται από δύο πλούσια βολάν, κάνει το χρώμα του να δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό.
Το νέο σχέδιο φορέματος, με καρδιά...
91 €
Το φόρεμα Katherine ξεχωρίζει από τις λεπτομέρειές του. Η έντονη φλοράλ διάθεσή του, το μπούστο βαθιάς καρδιάς στο στήθος και η ανοιχτή του πλάτη, δίνουν ένα θηλυκό αποτέλεσμα.
Το φόρεμα Katherine ξεχωρίζει από...
94 €
Ρομαντική διάθεση, σε vintage ύφασμα, με ανθάκια και διακριτικό πουά. Δημιουργήσαμε το φόρεμα Yasmin , για εσένα που θέλεις να ξεχωρίσεις. Λεπτομέρεια, τα κουμπιά από πέρλες στο επάνω μέρος και οι τσέπες του.
Ρομαντική διάθεση, σε vintage...
92 €